Зареждам...
Loading

The Forest House

The Forest House
The site is located in Priboy resort area, the city of Varna. The volumetric composition of the project is a result of the developer’s desire to keep the connection between the densely forested green area and the future villa. The property’s front elevation is spanned by a solid stone wall whose purpose is to detach the interior from the street. The wall features only three vertical slits, thus keeping a visual commnication channel along that direction. The back end of the property is completely open to the natural scenery, only separated from it by a glass curtain wall. The parts of the villa that „float“ in the air and the solid stone sections provide a feeling of gravity and protection while the glass and wood used in the back-end sections relate to the adjacent forested area. The roof’s incline, which is opposite to that of the terrain, keeps the balance among volumes and integrates the building with its surrounding environment.